24 de juny 2010

UNA BONA NOTÍCIA

Economia
Portada de secció
Sumari La Cambra de Tarragona valora positivament la missió empresarial a Israel

Des de la corporació ja s'està plantejant tornar-hi tot i rebre algunes critiques pel fet d'establir contactes amb Israel.
Redacció - Tarragona
23 de juny de 2010

La missió de la Cambra de Tarragona a Israel ha estat molt ben valorada per part de les nou empreses que hi han pres part segons explica la mateixa Cambra. Tant és així que van realitzar més de 70 contactes comercials. "Que s'hagi mantingut aquest ritme de treball a les agendes dels participants és molt significatiu tenint en compte que estem parlant d'Israel, un mercat on els emprenedors locals són molt pragmàtics i van molt per feina. De fet, són tan directes en les reunions de treball que si un negoci no els hi interessa no hi perden ni un minut", explica Roberto Barros, responsable del Departament de Comerç Exterior de la Cambra.


De cara als propers mesos la Cambra té previst organitzar una nova missió a Israel per seguir consolidant aquesta presència tarragonina mentre que els participants en aquesta missió tenen previst tornar-hi aviat a títol personal.

La missió ha estat multisectorial amb empreses procedents de diferents rams productius com ara: alimentació i begudes, cablejats, cosmètica i material de construcció.