02 de setembre 2008

ANDREU LASCORZ


Segons han pogut saber els administradors d'aquest bloc, l'Andreu Lascorz, President de l'Associació de Relacions Culturals Catalunya Israel, ha rebut una carta de l'ex-President de l'Estat d'Israel, Yitzhak Navon, en la que li comunica que el jurat del Premi Samuel Toledano ha decidit atorgar-li el DIPLOMA D'APRECI I GRATITUD "per la seva digna i dedicada tasca com a President de l'ARCCI".

Segueix la carta: "Hem conegut les nombroses activitats de l'Associació en forma de conferències, seminaris, concerts, taules rodones... per tal de donar a conèixer al públic la història, l'actualitat i la cultura d'Israel, com també visites a calls catalans i..."

L'acte de lliurament del premi tindrà lloc a Jerusalem, al mes de novembre, amb la presència de l'ex-President Navon, el President Shimon Peres, diplomàtics i una rellevant representació d'autoritats del govern d'Israel, encapçalada per la ministra d'afers exteriors Tipzi Livni, candidata a substituir al primer ministre Ehud Olmert.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

EL RECONEIXEMENT ÉS PER L'ARCCI, QUE DES DE FA 30 ANYS CREA PONTS ENTRE CATALUNYA I ISRAEL.

Andreu Lascorz

Montes ha dit...

Aquests ponts d'agermanament serien més feixucs de passar si al llarg d'aquests 30 anys persones com l'Andreu Lascorz no haguessin escampat catifes de solidaritat, treball i il·lusió.

Felicitats a l'ARCCI!

Montse Escoda.