06 de maig 2008

PREMI "DARDO 2008"


Aquests dies, han estat dies de repartir premis. El premi “Dardo 2008”, ha anat circulant entre moltes webs i blocs d’internautes amics d’Israel, israelians, jueus... Des de l’ARCCI volem compartir el premi amb dos llocs que des del primer moment en què vam aparèixer a la xarxa ens van oferir el seu ajut; així com amb AGAI.

Neguev&Me, jueva compromesa amb la seva cultura i amb Israel, que fa l’esforç de mantenir el bloc al dia sobre l’actualitat jueva i israeliana; però sobretot per la seva incansable denúncia i lluita contra l’antisemitisme en els medis de comunicació. Un bloc on hi comenta tota mena de gent, d’ideologies diverses.

Fòrum Catalunya-Israel, per oferir un lloc a la xarxa per compartir tots els temes que interessen sobre Israel i el judaisme. Pel seu èxit en anar afegint de cada vegada més participants que enriqueixen la varietat temàtica.

AGAI, per ells el nostre reconeixement a la feina que fan, moltes vegades en condicions desfavorables com veiem darrerament. Creiem que és el moment de fer-los sentir l’admiració que tenim per ells, de la que en són mereixedors.
_______________________________
Gràcies a qui ens ha donat el premi i també als que aneu fent possible que el bloc de l’ARCCI es mantingui viu a la xarxa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Todà rabà Mila, haiton iafè me'od!

Andreu