22 de gener 2010

ACTIVITATS DE L'ARCCI

Benvolguts associats,

Ens plau adreçar-nos a vosaltres per tal de comunicar-vos una part de les activitats que aquesta Junta Directiva ha organitzat els darrers mesos de 2009, i algunes dels propers mesos de l’any 2010.

El 15 de setembre i el 27 d’octubre a Valls, ens vam reunir amb la tinent d’alcalde Núria Segú.

El 22 de setembre a Cambrils, el president de l’ARCCI acompanyat de socis de l’ARCCI va presentar un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Cambrils.

El 23 de setembre a Falset, ens vam reunir amb l’alcalde Jesús Torralba.

L’1 d’octubre a Tarragona, ens vam reunir amb el President del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Joan Aregio.

El 21 d'octubre vam organitzar un sopar a Tarragona, en record de l'amic i membre de la Junta Directiva de l'ARCCI Juli Gens i Rivalt, z”l.

El 23 d'octubre a les 19 hores, es va inaugurar al Port de Tarragona, l'exposició DE BAUHAUS A LA CIUTAT BLANCA DE TEL AVIV.

El 29 d’octubre a l’Ajuntament de Tarragona, ens vam reunir amb les regidores Begoña Floria i Rosa Rossell per tal de programar les properes activitats en el marc del conveni Enyorada Tarragona

El 15 de novembre vam fer una activitat conjunta la CIB i l’ARCCI a Tarragona, amb visita a l’exposició sobre BAUHAUS, al Port de Tarragona, un dinar i visita al Call de Tarragona.

El 18 de novembre vam fer una visita a les bodegues de vi Caixer d’ELVIwines, a Porrera (Tarragona), de la mà del Dr. Moisès Cohen.

El 2 de desembre a Tarragona, ens vam reunir amb el Dr. M. Benzaquen.

L'11 de desembre van convidar el President de l'ARCCI a l'acte central dels 150 anys de la Guàrdia Urbana de Tarragona.

L’11 de gener de 2010 a Tarragona, ens vam reunir amb el Síndic de Greuges de la Ciutat de Tarragona, Josep F. Ferrer Val.

El 20 de gener de 2010 a Tarragona, es va reunir la Junta Directiva de l’ARCCI.

Animem als socis i amics de l’ARCCI a col·laborar amb la fundació Hatikva, que te per objectiu col·laborar amb el Col·legi Hatikva de Valldoreix. Per tal de contactar envieu un mail a:
fundacionhatikva@gmail.com, o telefoneu al 936744757, o al 686653472.


El volum d’activitats de l’ARCCI i el nombre de membres, prop de 700, aconsella seguir les nostres activitats i les d’altres entitats a través de
http://ARCCI2007.BLOGSPOT.COM que ha estat un èxit de continguts i visites, i permet informar més puntualment.

La proposta de quotes per l’any 2010, que s’ha d’aprovar a l’Assemblea General serà de (20 euros pels socis numeraris de menys de 25 anys i 40 euros pels socis numeraris; seran socis protectors aquelles persones físiques o jurídiques que satisfacin una quota superior als 40 euros). Per a les noves incorporacions, després de fer l’ingrés de la quota, s’hauran de posar en contacte amb algun membre de la Junta Directiva per tal d’omplir la sol·licitud. El número de compte corrent de l’ARCCI és el: 2013 1669 14 0200097426 (Caixa Catalunya). Indiqueu en fer l’ingrés nom, cognoms i telèfon. Qui vulgui domiciliar el pagament de la quota ens ha de fer arribar nom, cognoms, NIF i número de compte corrent a qualsevol de les dues adreces electròniques que apareixen al final d’aquest comunicat.

ACTIVITATS,
El 26 de gener al Parlament de Catalunya, a les 19:00 hores, Dia Internacional de la commemoració de les Víctimes de l’Holocaust.

El 27 de gener a Sant Cugat, a les 20:30 hores Sopar de celebració dels 31 anys de l’ARCCI i de commemoració del Dia de l’Holocaust. Preu: 35 euros. Aforament limitat. Interessats envieu un mail amb el vostre nom i telèfon abans del 23 de gener a: falascorz@gmail.com
Lloc: HOTEL SANT CUGAT H&R, C/ CÉSAR MARTINELL nº 2, Sant Cugat del Vallés, (al costat de l’Ajuntament).

Fins el 31 de gener es podrà visitar al Port de Tarragona, l’exposició IMATGES I MEMÒRIA DE MAUTHAUSEN.

El 15 de febrer de 2010, començaran les classes d'un Curs d'Introducció al Judaisme Català a Mas Carandell (Reus), de 30 hores, en 10 sessions de tres hores (dilluns i dimecres) interessats telefoneu a la secretaria, tel. 977010850.

Entre els dies 19 i 23 d’abril, a Falset, Reus i Tarragona, s’han de concretar un seguit d’activitats durant la visita de membres de la família Cavaller-Caballero (originària de Falset).

Durant el mes d’abril, farem l’Assemblea general de l’ARCCI a Barcelona.

Festival de Cinema Jueu de Barcelona, 12 Edició, del 29 de Maig al 6 de juny de 2010.

A hores d’ara estem preparant altres activitats, ja us informarem quan es concretin. Restem a la vostra disposició amb un cordial xalom!F. Andreu Lascorz Arcas
President
Xavier Estivill Balsells
Secretari General

falascorz@gmail.com

xavier@estivillprocura.cat

Reus, 21 de gener de 2010