17 de desembre 2009

COL·LEGI I FUNDACIÓ HATIKVÀ

El Col·legi Hatikvà va nèixer l'any 1972, sota el nom de Col·legi Sefardí de Barcelona.
Actualment el Col·legi és a la localitat de Valldoreix, a la seva pàgina web es pot llegir: "El nostre ensenyament conjuga els aspectes humanístics i informatius per a oferir una educació multicultural que combina el marc curricular establert pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya amb el llegat del poble jueu. Basem la nostra filosofia en valors humans i democràtics que constituïxen la base cultural de la nostra existència. Oferim per a això un currículum integrat i compromès amb els valors jueus i amb l'estudi de nostres tradicions.

Reunim alumnes de tota tendència, en harmonia i respecte amb les conviccions de cadascú. Els alumnes creixen i desenvolupen la seva identitat amb continguts que es nodreixen en les fonts i valors mil·lenaris del nostre poble i que els conviden a comprometre's com a actius participants de la seva realitat social.

La nostra educació es basa en una formació integral dels alumnes i els prepara a assumir compromisos socials. Per a això, vam situar a l'individu en el seu conjunt i desenvolupem totes les aptituds que hi ha en ell/a, perquè així, en la seva homogeneïtat, es realitzi com ésser humà."
LA FUNDACIÓ HATIKVÀ vol vetllar per l'èxit d'aquesta nova escola i a la vegada promocionar-la. Però la consolidació, creixement i l'èxit del col·legi depèn de recursos econòmics i humans, que actualment són insuficients.
Si voleu més informació sobre com fer un donatiu, si us plau telefoneu a la Sra. Valérie Melul, a l'oficina de la Fundació als telèfons 936 744 757, o 686 653 472, o envieu un correu electrònic a: fundacionhatikva@gmail.com

TODÀ RABÀ!