13 d’octubre 2009

Judaisme i LiberalismeBenvolguts,El Fòrum Liberal del Camp és un grup independent de ciutadans que compartim la convicció que el liberalisme i els seus valors son claus per al progrés del territori i el conjunt del país. Per això, convençuts de la importància que tenen la iniciativa personal i l'associacionisme, hem volgut obrir un espai al Camp per al debat liberal en clau de país. Un fòrum que de forma periòdica ens permeti apropar-nos a les persones i les institucions més destacades del pensament liberal i catalanista.

El proper dimecres 14 d'octubre, el Fòrum Liberal del Camp organitza un sopar-col·loqui amb l'Andreu Lascorz, hebraista, president de l'Associació de Relacions Culturals Catalunya-Israel (ARCCI) i president del Fòrum OLEI a Catalunya.

Acte: Sopar-col·loqui “Judaisme i Liberalisme”

Data: Dimecres, 14 d'octubre


Hora: 20:30


Lloc: Restaurant Les Fonts de Can Sala


Ctra. de Valls núm 62, Tarragona


Preu: 30€ (trenta euros)

Us convidem a participar-hi i a fer arribar la convocatòria a tots aquells que penseu que poden tenir-hi interès. Preguem que confirmeu la vostra assistència a les adreces de correu electrònic: forumliberaldelcamp@gmail.com
anadal@nadfer.comArtur Nadal


Fòrum Liberal del Camp

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies per la informació!

Anònim ha dit...

La xerrada va ser tot un èxit. Diversos assistents m'ho han comentat.
Va ser entenidora i clarificadora per tots. El nivell de diàleg i
debat fou molt interessant.

Gràcies per la teva fantàstica xerrada. Es va posar de manifest els
teus profunds i amplis coneixements del món jueu.

Artur

Anònim ha dit...

Benvolgut Andreu,

Moltíssimes gràcies per la teva intervenció d'ahir al sopar sobre Judaisme i Liberalisme. Va ser realment molt interessant i espero tenir temps en els propers mesos per a rellegir Arendt, Popper i Berlin i aprofundir en les qüestions que ens vas plantejar.

Fins aviat i gràcies de nou,

Marc