26 de maig 2009

L'escàndol del "Minyons de Terrassa".Text que ens han enviat on hi ha la informació per tal d'enviar comentaris de suport. Ho necessiten:
-------------------------------------------------

""Els "Minyons de Terrassa", colla castellera d'aquesta ciutat, ha participat en el festival de cultures mediterrànies d'Akko (San Joan d'Acre), a Israel, després d'haver patit el setge i la bruta presió de es plataformes "pro-palestines". De fet, aquesta pressió segueix contra ells, i són objecte d'una campanya deslegitimadora per haver acceptat representar la cultura catalana a Israel.
Es per això que demanem a aquelles persones compromeses i que no comparteixen la idea de què Israel és només una guerra, que contribueixin a un "contra-mailing" a aquesta formació, que està rebent centenars de postals editades per la plataforma "Pro-Palestina".

Demanem que envieu un mail de suport, en castellà, català, anglès, rus,..., bo i felicitant-los per la seva valentia i independència, i per la seva contribució real i desinteressada en conèixer, sobre el terreny, què és Israel, enviant el vostre mail a la següent direcció:
minyons.terrassa@telefonica.net

Gràcies per la vostra col.laboració"
______________________
El que diu la Pilar Rahola
Com ho diu TV3
El que diuen els que boicotegen, insulten i provoquen
i més

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ep, tampoc cal que ens passem ara. Els Minyons de Terrassa no estem rebent cap "setge" ni cap "bruta pressió" de ningú.
Evidentment hi ha hagut opinions disconformes amb la nostra actuació, i molts ens ho han fet saber per diferents mitjans, però d'això a definir-ho com ho feu és faltar a la veritat.
Gràcies pel suport, però no cal que engegueu cap campanya ara, realment seria quelcom desmesurat i l'únic que aconseguireu és quedar malament vosaltres.

Jaume

Anònim ha dit...

Amics i amigues compromesos amb la cultura catalana, des de l'ARCCI em ajudat els Minyons de Terrasa, abans i després i ens sentim molt orgullosos d'ells.

Todà rabà Minyons!

Andreu Lascorz

Anònim ha dit...

http://www.elmati.cat/articles/noticia.php?id=264

Anònim ha dit...

llllll