22 d’abril 2009

ASSEMBLEA ANUAL DE L'ARCCIBenvolguts associats,

Ens plau adreçar-nos a vosaltres per tal de comunicar-vos breument els continguts de l’Assemblea General Ordinària celebrada ahir dia 20 d’abril, a Barcelona, a la Casa Golferichs, Gran Via de les Corts Catalanes, 491.

El president va saludar els assistents i va demanar un minut de silenci, en record del 6 milions de persones de religió jueva assassinades durant l’Holocaust (haXoàh).

Es va llegir i aprovar l’acta anterior.

Es van aprovar per unanimitat les incorporacions a la Junta Directiva de l’advocat León Amiras (Israel) i l’alcalde de l’Aleixar l’Anton M. Salvat Llaurador (Catalunya).

Es va aprovar la proposta de quotes per l’any 2009 (20 euros pels socis numeraris de menys de 25 anys i 40 euros pels socis numeraris; seran socis protectors aquelles persones físiques o jurídiques que satisfacin una quota superior als 40 euros). Un cop fet l’ingrés de la quota, els antics membres de l’ARCCI recuperaran la condició de socis. Per a les noves incorporacions, després de fer l’ingrés de la quota, s’hauran de posar en contacte amb algun membre de la Junta Directiva per tal d’omplir la sol·licitud. El nou número de compte corrent de l’Associació és el: 2013 1669 14 0200097426 (Caixa Catalunya). Si us plau, indiqueu en fer l’ingrés el nom i cognoms.
Qui vulgui domiciliar el pagament de la quota de l’ARCCI ens ha de fer arribar nom, cognoms, NIF i número de compte corrent a qualsevol dels dos correus electrònics que apareixen al final d’aquest comunicat.

A informes diversos es va fer un resum de les activitats del darrer any i es van recordar especialment dos moments: el 9 de novembre a Jerusalem, l’ARCCI va rebre durant l’acte d’entrega del Premi Samuel Toledano, un Diploma d’Apreci i Gratitud “per la seva digna i dedicada tasca per tal de donar a conèixer al públic la història, l’actualitat i la cultura d’Israel...” El 26 de novembre a Barcelona, vàrem celebrar els 30 anys de l’ARCCI amb la presència del Excel·lentíssim Ambaixador d’Israel, el Dr. Raphael Schutz i el Vicepresident de la Generalitat de Catalunya, l’Honorable Josep-Lluís Carod-Rovira, al restaurant La Fontana de l’Eixample.

Les activitats de l’ARCCI han estat recollides en diversos mitjans informatius. El volum d’activitats de l’ARCCI i el nombre de membres, prop de 550, aconsella seguir les nostres activitats a través del nostre Bloc, http://arcci2007.blogspot.com que ha estat un èxit de continguts i visites i permet informar més puntualment. 

L’administradora del bloc, la Miraculosa (Mila) Miró va rebre a l’Assemblea un reconeixement per la seva brillant tasca al davant del bloc.

Al torn obert de paraules es van recollir molts interessants suggeriments.

Per a qualsevol consulta o suggeriment, preguem que us poseu en contacte amb els telèfons o correus electrònics de les persones que apareixen al final d’aquesta carta o qualsevol membre de l’ARCCI. 

Restem a la vostra disposició amb un cordial xalom, 

F. Andreu Lascorz Arcas 
President
Xavier Estivill Balsells
Secretari General

Reus, 21 d’abril de 2009

FALASCORZ@terra.es
xavier@estivillprocura.cat