01 d’octubre 2008

PROPERES ACTIVITATS

L’ARCCI reprèn les activitats amb un sopar a la Societat Recreativa El Círcol de Reus (Plaça de Prim, 4), el proper dia 30 de setembre a les 21:00 hores, en el que s'explicaran els projectes per al proper trimestre.

El 8 d’octubre a Barcelona, ens rebrà el Sr. Felip Puig, secretari general adjunt de Convergència Democràtica de Catalunya.

El 13 d’octubre a Tortosa, ens rebrà el seu alcalde, el Ferran Bel. Per segona vegada, comença el curs d’Introducció al Judaisme Català, adreçat a professors, al CRP del Tarragonès.

El 18 d’octubre a l’Aleixar, es pronunciarà una conferència sota el títol: Els jueus catalans i la comunitat de l’Aleixar. En acabar hi haurà una degustació de menjar jueu i vins caixer.

El 5 de novembre a València, l’Andreu Lascorz pronunciarà una conferència, convidat per l’Associació Amistat Judeo - Cristiana sota el títol: La controvèrsia Judeo Cristiana dels orígens fins el segle XIII.

El 9 de novembre a Jerusalem, l’ARCCI rebrà durant l’acte d’entrega del Premi Samuel Toledano, un Diploma d’Apreci i Gratitud “per la seva digna i dedicada tasca per tal de donar a conèixer al públic la història, l’actualitat i la cultura d’Israel...”

El 26 de novembre a Barcelona, a les 21,30 hores, celebrarem els 30 anys de l’ARCCI amb la presència del Excel·lentíssim Ambaixador d’Israel, el Dr. Raphael Schutz i el Vicepresident de la Generalitat de Catalunya, l’Honorable Josep-Lluís Carod-Rovira, al restaurant La Fontana de l’Eixample, C/Mallorca, 318-324. L’aforament és limitat, per tant qui vulgui acompanyar-nos pot ingressar un mínim de 40 euros per cobert, al compte corrent de l’ARCCI, indicant nom, cognom i un número de telèfon, fins el 21 de novembre. Compte corrent de l’Associació és el: 2013 1669 14 0200097426 (Caixa Catalunya).

Pels dies 27 i 28 de novembre a Tarragona, s’han organitzat 7 conferències i diverses activitats culturals, durant el primer Seminari Enyorada Tarragona.

Per a qualsevol consulta o suggeriment, preguem que us poseu en contacte amb l’ARCCI (CLIQUEU AQUÍ)

Al gener concretarem la visita al Call de Tarragona. 
La visita al Call de Montsó (Monzón) i el castell, és prevista pel 25 de gener.

PUNTUALMENT JA ANIREM DONANT INFORMACIÓ.