12 de març 2008

SABRA STYLE (MAYA NEGRI)


MAYA NEGRI (nascuda el 1977 a Tel-Aviv) és una dissenyadora israeliana els disenys de la qual pertanyen a una escola d'avantguarda i reflexen una aproximació a la moda d'avanguarda no convencional. Disenys de sofisticada simplicitat i d'estructures tradicionals reconstruides. Roba de colors monocromàtics que fa atenció als petits detalls i als canvis culturals.

És graduada a la Shenkar Fashion Academy d'Israel i va treballar per Ellie Tahari a NY i per Diessel a Itàlia. La seva roba es ven a les seves botigues a Israel i als USA.

"El meu somni és posar-me davant del mirall amb cada clienta i veure com conjuntament trobem un bon resultat".

Una experiència diferent perquè cada dona trobi la seva personalitat en el vestir.


(Hi, Shuli, did you buy something new there?)
La Shuli, com moltes mares israelianes, té dos fills a l'exèrcit. Amb la guerra del Líban les mares van patir (i tots) i ara la situació no és gaire reconfortant. Per això cal d'aquí estant mostrar com la vida segueix a Israel, que és un país lliure on la gent treballa i s'esbargeix; i que als israelians se'ls fa estrany veure com molts europeus no els entenen i els acusen d'asssassins perquè, simplement, es defensen.

1 comentari:

Artur ha dit...

Existeix un prejudici fruit d'anys de periodisme "guai" i políticament correcte, fruit de les actituds pijo-progres derivades dels anys 60 i d'un concepte "romàntic-idíl.lic" del que és Palestina. La falsedat divulgada constantment i abnegada ha contagiat tota Europa. El poble d'Israel ha estat satanitzat dia rera dia, telediari rera telediari. Sortir d'aquest pou no és feina fàcil perquè ja no és el nazisme l'enemic sinó tota la societat moderna, educada, tolerant amb tots però intolerant amb ells.