23 de gener 2008

EHUD MANOR i un tomb per cal Jaume

El bloc del Jaume Renyer és un bloc amb èxit; la gent el visita i hi comenta. El que va d'any els temes han estat diversos i, si hi feu un tomb, podeu anar veient-ne els comentaris. De tant en tant, a ell li agrada posar entrades AMB algun personatge amb el qual conversa. A començaments d'any, era a Israel i hi va penjar una entrada Amb Ehud Manor, un amic seu israelià.

Una espurneta que ha encès el foc de la judeofòbia. Aneu-hi i llegiu! Però nosaltres, aquí mateix, volem reproduir la resposta que Ehud Manor dóna al bloc del Jaume:

mil disculpas
Ehud Manor Adreça electrònica dimecres, 16 de gener de 2008 21:06h
1. por escribir en espanol

2. por no usar la corectamente

3. por ser judio-nacionalista-socialista

4. por no poder estar con ustedes y ampliar todo el tema

5. por no entender como luego de madrid 113 muchos europeos siguen confusionados en cuanto el malo, y el mas malo, el cruel, y la amenaza fundamental del fundamentalismo musulman.

6. por no tener tiempo para completar las otras 994 disculpas que segun parece tengo que hacer por ser judio. se que hoy es el peor dia de ni siquiera sobresalir y reconocer mi judaismo e israelismo y sionismo y socialismo. por que soy todos estos, sin disculpas. y soy tambien historiador, y se que el judio es admirado y querido siempre y cuando actua como victima. es por eso que el hamas ya habia tirado 5000 proyectiles sobre sederot, una pequena aldea en el sur del pais. el hamas podia haber lo hecho sabiendo que en el ocidente libre hay suficiente personas libres, que por tanto libertad que tienen, y riqueza, y lo de mas, ya su compass, su brujula moral no funciona mas. saben que por el odio que tienen los europeos en general a los yankees, y por el odio que tienen los socialistas auto-nominados como "radicales" al capitalismo, y por confundir ee.uu con el capitalismo, y por mesclar ee.uu con israel, llegan a la redicula conclusion que el enemigo de mi enemigo es mi amigo, es decir, que si el hamas lucha contra israel, e israel equivale ee.uu, entonces el hamas, a pesar de susu 5000 proyectiles, a pesar de su actos de violencia contra su propio pueblo y gente, a pesar de su odio fundamental al mundo cristiano [nunca han olvidado la recoquista, ojo, que despues de acabar con israel sigue la lucha contra los infieles!!!], a pesar de todo eso, son los amigos de los radicales, "radicales", de la [pseudo] izquierda europea.

1000 disculpas.

(A Israel, els teclats de les computadores no tenen accents, ni ñ...)

2 comentaris:

espiadimonis ha dit...

He tingut ocasió de veure els comentaris del blog de'n Jaume Renyer arrel de l'enllaç que has posat. La veritat és que fa pena veure la ignorància i el fanatisme tan gran de bona part de la gent que escriu. Podem donar-ne les gràcies als mitjans de comunicació d'aquí, per la seva tebior a l'hora de denunciar el terrorisme palestí i per la seva renúncia a defensar l'únic país democràtic de la zona: Israel.

Anònim ha dit...

Apreciat Ehud Manor Fas molt be en manifestar el teu enfado i ademes amb tan d'estil. Avui en dia ja tot hom sap que Israel no desitja la destruccio de Palestina encara que alguns palestins desitjen la destruccio de Israel.I sabem la majoria, que el problema tant aparentment complex ,es pot solventar amb una trucada de telefono de la Arabia Saudita i en menor mesura d'Iran a (hamas) Dien-los poseu vos d'acord aixis de facil La Arabia Saudi millor dit la Monarquia Saudi es mes perillosa que una cobra. he vist per casualitat aquest bloc al Racocatala i he sentit curiositat .Ja saps que els jueus vanser molt importants en la Catalunya medieval?Desde Cresques per la navegacio i la familia Montcada, Marimons,Santangel i potser.... Colom? Animo Ehud no saps con vos enveigem a Catalunya per haber creat L'estat de Israel natros somniem que algun dia Deu ens deixi un espai entre les nacions una altra vegada en lloc de ser una colonia dels castellans i expoliada . Shalom Israel Jerusalem Shel Zahav
Antonio Sans i Castello
ALMOGABER