11 de novembre 2009

ACTIVITAT CULTURAL SOBRE LA CAIXRUT

Dimecres dia 18 de novembre, a les 16 hores, visita de la bodega de vi jueu de la reconeguda empresa ELVI WINES, a Porrera (Tarragona).


Donades les característiques de l'activitat, el nombre màxim de participants és de 25 persones! qui vulgui participar ha d'enviar un mail el més aviat possible a:
falascorz@terra.es

Vins i caves Caixer/Coixer,


"ElVIwines és la nostra empresa familiar, dedicada exclusivament a la producció i comercialització de vins i cava Coixer d'alta gamma".

"Estem molt orgullosos de desenvolupar aquest projecte, ja que possiblement, siguem de les poques famílies, que després de l'any 1.492, hem pogut dedicar-nos a l'activitat vitivinícola en exclusiva, desenvolupant vins i cava coixer en diferents DO Espanyoles, recollint una de la tradicions més antigues i documentades de la Mediterrània. El nostre repte és unir qualitat i tradició".

"Emoció sentim en veure que el nostre preuat vi naturalment dolç, 770/EL26 (DOQ Priorat), ha estat considerat entre els millors vins dolços d'Espanya en la final de NARIZ DE ORO (Wine & Gastronomia), doblement satisfets per tractar-se d'un vi Cioxer i per l'ardu treball que ens porta a elaborar aquestes escasses 3.000 ampolles numerades. Comentar que en aquesta línia d'esforç, que el nostre vi ADAR de la DO Ribera del Xúquer, ha estat recentment avaluat amb 90 punts pel prestigiós crític de vins Stephen Tanzer".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fins i tot va venir TV3, quina passada!

Gràcies Moisès!

Joan

Anònim ha dit...

Estuvo muy bien, ¿se repetirá?

José