06 de març 2008

DINAR-COL·LOQUI DE L'ARCCI

Benvolguts,

Com ja sabeu el 12 de febrer vàrem tenir la satisfacció de rebre a Reus i Tarragona, l’Excel·lentíssim Ambaixador d’Israel, el senyor Raphael Schutz. La visita obre noves perspectives en nombrosos camps d’actuació.

El dia 21 de febrer l’ARCCI es va reunir a Tarragona amb la Comisión de Patrimonio de las Comunidades Judías de Catalunya. Verbalment van manifestar que recolzen plenament la línia de l’ARCCI i que col·laboraran amb l’ARCCI.

El dia 28 de febrer, el Sr. Adam Manyé, Delegat de la Conselleria de Cultura va rebre l’ARCCI a Tarragona. S’ha obert un període de reflexió per establir les línies d’actuació.

El dia 1 de març a la CIB, l’ARCCI va participar a Barcelona, en l’homenatge al Dr. Jaime Vándor, membre de la Junta Directiva de l’ARCCI. A l’acte es va reconèixer públicament la tasca de l’ARCCI i es va destacar el seu bloc.

Per tal d’analitzar tot plegat, informar de totes les activitats previstes i rebre suggeriments, ens trobarem per dinar aquest divendres a les 14,15 hores a la Societat Recreativa el Círcol.

Si podeu, telefoneu per confirmar la vostra assistència al 670098771 o al 669681607, o aviseu per correu electrònic.

Mazal tov!

Xalom lakhem,
Andreu Lascorz